Tuesday, 21 June 2011

......AKHIRNYA KEHEBATANNYA

www.this-is-my-story.com/v/25M2FWWO91U8

PERMERGIAN SEORANG SAHABAT






Tangglan 16 June telah merentap emosi setiap rakan-rakan , bila seorang sahabat telah menghadapi Illahi, pada lebih kurang jam 8mlm. Arwah Shahrinal Amin kami redha pemergianmu. Kau adalah adikku yang aku sayangi , walau hanya adik bertaraf suara saja. Harap keluarga Paman Hod dan Bik Sol tabah menghadapiNya. Kami warga dan sahabat FK17|H20|Kreh mengucapkan salam takziah. Jika ada apa-apa bantuan kami sedia membantu.

Kepada Amri,Razi,Aini,Wani,Nomi,Epi kami sahabat anda dan tetap di sisi anda. tabahkan hati untuk harungi dugaan ini. Al-Fatihah...amin

Monday, 20 June 2011

HERITAGE IN TOWN II

sekadar mencari idea untuk heritage building.














terima kasih kepada samad agogo kerana sudi menemani operasi ini.

Tuesday, 14 June 2011

WAITING OF THE GAME FAILED FOR SUNRISE (TAMAN BOTANI, PUTRAJAYA)








Outing beramai-ramai ke Taman Botani , Putrajaya.
aku sampai putrajaya jam 6.00pagi. kene survey tempat dulu untuk 'waiting of the game'. last2 dapat di tepi kawasan parking Masjid Besi,jam dah 6.30pagi.
Seterusnya jumpa Haji Macro tuk 'waiting of the game' tuk sunrise di atas jambatan. last2 kami game over, awan lagi meninggi dan keadaan jerebu. seterusnya menuju Taman Botani. tuk module PPNM

MODULE COMPOSITION by Din Arshad

Saturday, 11 June 2011

Composition at Bukit Tinggi












last week punyer citer la, 5/6/2011 Ahad, berouting la beramai- ramai ke bukit tinggi, pahang untuk shoot gambo for practical composition element module by En. Din Arsad.
berkumpul di rabbit park dalam kul 0630, bersantai kami sume untuk menikmati juadah nasi lemak dari kawasan tinggi.


ade la siikt gambo yg aku ambik 1 shoot, apply by the composition element ni .















Sunday, 5 June 2011

aku masuk paper...




memang memeranjatkan dunia bile en. Judd masuk paper. Ni kisah pasal aku punyer koleksi coke aku la. temubual telah diadakan di rumah aku la. sebab nak amik gambo aku ag. Tapi mang le lawak aku rase macam kayu plak, bile di snap gambo aku, tu la slalu amik gambo org, sekali diamik gambo oleh org lain..hahahhahaha..



ni la koleksi aku yang masok paper, tetapi die x kuakan gambo2 yg dari koleksi aku yg rare2 ye... sila upload la ni ..tp ape2 pon aku nak ucap terima kasih pada reporter sinar ni kak aida ,en.lan wilcha yg kenalkaku pada reporter ni.

paper ni kuar di Sinar Harian ahad 29.5.2011