Sunday, 13 February 2011

botologi hi-tea di IPOH STATION , Puchong















pada 29/01/2011 adalah tarikh keramat ( bukan datok keramat plak ) pada sume para2 pengumpul barangan lama botol , soda dan pelbagai yer dari seluruh tanah semenanjung ini telah berkumpul di Ipoh station Cafe di Puchong, Selangor. Pemilik yer adalah En. Azlan. Kat sini dapat berjumpa otai2 coke , raja coke ...dan kenalan collector yg sebelum ini hanya contact pakai phone aje, email....sekarang dapat bersua juga akhir yer. tapi aku sampai lambat plak dalam kul 4.30 ptg di sebabkan oleh masalah yg tidak dapat di elakkan .ape2 pon korang sume memang cool la .... thank en. kamil ( en.mat), megat, hisham,fitri.. korang plan kan hi tea ni .... kat sini jugak dapat jupe otai coke johor rahmat ali popia, geng JAWS, geng dari Perak ( PAIP), faizal, dato chua.dan len2 ag....

No comments:

Post a Comment